Inloopbijeenkomst Wilgenflat

Binnenkort starten we met de bouw van de Wilgenflat: fase 1 van Heechterp Vernieuwt! Een aantal bewoners uit deel Zuid heeft tijdens het huisbezoek aangegeven graag naar een woning in de nieuwe Wilgenflat te verhuizen. Of hierover na te denken. Voor deze bewoners organiseerden wij samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma vorige week een inloopbijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst ervoeren bewoners hoe de nieuwe woning er straks uit ziet
Door grote borden met afbeeldingen van de Wilgenflat, plattegronden en sfeerbeelden van de appartementen. En er was een plattegrond op ware grootte inclusief meubels! Zo konden de bewoners als het ware door de woning heen lopen. Daarnaast ontvingen zij informatie over het wonen in de nieuwe Wilgenflat en de kosten die zij hierbij kunnen verwachten.

De reacties waren erg positief!
Veel bewoners die de bijeenkomst bezochten willen graag naar de Wilgenflat verhuizen. Het grote voordeel hierbij is dat ze niet tijdelijk in een wisselwoning hoeven te wonen. Maar in één keer naar de nieuwbouwwoning kunnen verhuizen.

Bewoners mogen aangeven in welk appartement zij het liefste willen wonen
Iedereen mag 6 voorkeurskeuzes doorgeven. Dit kan nog tot en met woensdag 22 februari. Daarna wijzen wij de woningen toe. Met de toewijzing van de appartementen houden wij zoveel mogelijk rekening met ieders voorkeur. Voor 1 april horen de bewoners of en welk appartement ze toegewezen hebben gekregen.